Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Hondenkapsalon Finn 

  • Het is belangrijk uw hond goed uit te laten voor de trimbeurt, aangezien het voor de hond niet aangenaam is om zijn behoefte gedurende de trimbeurt op te moeten houden. Een ongelukje kan uiteraard eens gebeuren.

  • Breng uw hond altijd aan de riem. (zeker de grote rassen)
  • Durft je hond bijten of uithalen? Dit hoor ik graag op voorhand.
  • Medische en/of besmettelijke (kennelhoest, ringworm,...) aandoeningen moeten altijd vermeld worden bij het maken van een afspraak aangezien het voor mij belangrijk is om te weten of er extra tijd voorzien moet worden in de planning (om het salon te ontsmetten of rustiger aan te doen in belang van de hond).
  • De hond dient vrij van parasieten en vlooien te zijn! dus zowel ontwormd als ontvlooid. Indien uw hond toch vlooien heeft, zullen hiervoor extra kosten in rekening gebracht worden (€20 vlooienbad). Bij veel vlooien zal ik het volledige salon moeten poetsen en ontsmetten, ook de klanten na jou zal ik helaas moeten annuleren aangezien het risico te groot is op vlooienbesmetting. Dus breng geen hond binnen vol met vlooien aub.
  • Indien u uw afspraak niet tijdig annuleert (binnen de 48 uur), ben ik genoodzaakt 50% van de kosten (vrijgemaakte tijd) in rekening te brengen. Als u binnen de 24 uur annuleert of niet komt opdagen, zal u de volledige trimbehandeling moeten betalen. Er worden geen uitzonderingen meer gemaakt.