Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Hondenkapsalon Finn

€ 40/uur

Er wordt gewerkt aan een uurprijs van €40/uur. De prijs is voor iedere hond verschillend. Deze wordt bepaald door de grootte van je hond, vachtconditie en gedrag. Heb jij graag een richtprijs voor jou harige vriend? Stuur mij gerust een berichtje met een recente foto v​an je viervoeter, zo kan ik je een richtprijs geven.

Wassen en drogen

Wil jij je viervoeter enkel laten wassen en drogen? Dit kan zeker. Er wordt dan ook aan € 40/uur gewerkt.


Honden worden altijd gewassen met een eerste shampoo die het vuil uit de vacht haalt, daarna een vachtspecifieke shampoo en als laatste een heerlijke leave - in conditioner of haarmasker.

Nagels knippen

Zijn de nageltjes van je viervoeter te lang? Geen probleem! Je kan hiervoor zeker even langskomen (op afspraak). De prijs hiervoor bedraagt € 7. 

Puppy's

Heb je pas een nieuwe pup en wil je dat deze in de toekomst graag wordt getrimd? Dan is deze puppygewenning zeker aan te raden! Een puppygewenning kost slechts € 5 en duurt gemiddeld 15 minuten.

Wat houdt een volledige trimbeurt in?

Nagels knippen, oren reinigen en/of ontharen, voetjes uitscheren en knippen, borstelen, wassen en drogen, de hond volledig in model trimmen. Vervolgens wordt er bij elke hond afgewerkt met een glansolie en een vleugje parfum indien gewenst. 

0